Leefschool

'Eureka'

Kapellendries 85
9230 Wetteren
Tel. 09-365.79.13
E-mail: bs.kalken@g-o.be

banner_zonnebloem_inhoud_1 (30K)

Digitaal aanmelden - Inschrijven

De capaciteit is vastgesteld op 24 leerlingen per leefgroep en 12 per leerjaar voor Leefschool Eureka. Klik hier voor een overzicht van de vrije plaatsen. Door de groep te beperken kunnen we het kind echt centraal stellen en leerlinggericht werken: een onmisbare troef.

Omdat de plaatsen in Leefschool Eureka beperkt zijn per leeftijd (12 plaatsen) en de potentiële ouders bij de start van de inschrijvingen aan onze schoolpoort reeds uren de wacht hielden om hun plaatsje te verzekeren zal er voor de inschrijvingen voor schooljaar 2019-2020 verplicht digitaal aangemeld worden.   Dus om een plaatsje in onze school te verkrijgen, dient u u digitaal aan te melden op gemeentelijk niveau.

De periode waarin u uw kind digitaal dient aan te melden is bepaald nl. tussen 1 en 29 maart 2019.

29 april zal je als ouder een ticket ontvangen waarmee je tussen 6 mei en 24 mei 2019 uw kind effectief zal kunnen inschrijven in uw school naar keuze. (u kunt hierbij meerdere keuzes opgeven)

Vanaf 28 mei start de periode van de vrije inschrijvingen. Heeft u uw kind niet binnen de vooropgestelde periode aangemeld, dan kan je indien er nog vrije plaatsen zijn, je kind alsnog zonder ticket inschrijven.

Opgelet!

De voorrangsperiode voor inschrijvingen broers/zussen vervalt, maar het recht blijft bestaan. U mag de broer/zus van uw reeds schoolgaande kind in Leefschool Eureka binnen dezelfde periode aanmelden, maar u mag gerust zijn dat uw plaats verzekerd is.

Opendeur

Op zaterdag 09 februari is er een opendeurvoormiddag van 10u tot 12u. U kunt dan onze school bezoeken en geven we graag meer info over onze schoolvisie, leefgroepwerking en het digitaal aanmelden.